FOTO PORTADA

FOTO PORTADA

diumenge, 26 d’octubre del 2014

SORTIDA A GIRONA-MIERES-SANTA PAU-OLOT-ANGLÈS



Varem sortir a les 9h a bon ritme direccio a Girona, Boada, Xescu,Pere,Manolo i Josep que ens esperava la Claire al pabello de Fontajau, cap a Banyoles!!!!!!!!!!!!







Aqui comença lo bo, primeres rampes l´avi tantejan les sensacions de les cames, un servidor fent l´ho que pot, Pere com sempre al devant i en Xescu al devant i la Cleire descobrint les rampes i paissatges, en Manolo molt bè alla aguantat el tipos.






Passat el tunel de Sant Esteve D´en Bas ritme endiablat, relleus per part de tots,
Les xifres son 108 KM. amb un temps de 3,45h i de mitja 28,5.

BÈ NOIS I NOIA

Ara toca la recompensa, lo millor una cervessa ben freda.......


Despres varem fer la ruta solidaria, per despedir a la Cleire varem acompanyar-la fins a can Rajolet i tambe amb Pere fins la porta de casa seu.

SALUT I PEDALS!!!

25-10-2014

divendres, 24 d’octubre del 2014

SORTIDA AMB NOUS COMPANYS

El dissabte 18-10-14 varem fer una altre sortida direcció Mas Llunès, Girona i cap als Àngels. En aquesta sortida hi va venir un company nou, en Pau. A la pujada els Àngels vàrem conèixer a la Claire, que ens va acompanyar durant la baixada fins a Girona amb foto de grup inclosa. Llavors nosaltres vàrem continuar direcció Les Encies on vàrem trobar a 3 ciclistes amb molt de ritme i de tornada cap a casa punxada d'en Pau. Al final vàrem arribar a casa amb 110km fets.

El sábado 18-10-14 hicimos otra salida dirección Mas Llunès, Girona y hacia Els Àngels. En esta salida vino un nuevo compañero, en Pau. A la subida als Àngels conocimos a la Claire, que nos acompañó durante la bajada de vuelta a Girona con foto de grupo incluida. Entonces nosotros continuamos dirección Les Encies on encontramos a 3 ciclistas con mucho ritmo y de vuelta a casa, pinchazo de Pau. Al final llegamos a casa con 110km hechos.



Salut i pedals
18-4-14

dimarts, 7 d’octubre del 2014

CORRIOLS I MÉS CORRIOLS DE MAS LLUNÈS


Sortida del C.C La Selva, i mai millor dit la selva perquè la sortida de dissabte com mostren les fotos hi havien talls que ho semblaven, ara riure varem riure, caminar varem caminar i pedalar varem pedalar i xou espectacle d´en sargento Manolo!!!!


Salida del C.C. La Selva, y nunca mejor dicho la selva porque la salida del sábado como se muestran en las imágenes había algunas partes que lo parecían, ahora reír reímos mucho, caminar caminamos y pedalear pedaleamos y show espectáculo del sarjento Manolo!!!!






Del mig del bosc vàrem sortir, i com es pot comprovar sense haver-hi cap camí.

Del medio del bosque salimos, y como se puede comprobar sin ningún camino.



Fins la propera SALUT I PEDALS.
3-10-2014